You are currently viewing خوردن یا نخوردن گوشت – دکتر  رضا اطمینانانی

خوردن یا نخوردن گوشت – دکتر رضا اطمینانانی


چه گوشت بخورید و چه نخورید

آیا گوشت حاوی مواد مغذی است که برای حفظ سلامت انسان مفید است؟ در این مقاله در سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه از اصفهان ، پاسخ این س sumال را خلاصه کرده و تأثیرات منفی آن بر پوست را بسته به علل آن بررسی می کنیم. ما همچنین عواقب عدم خوردن گوشت یا نخوردن آن را بررسی خواهیم کرد. این بدان معنی است که رنگ گوشت قرمز است. کبد قلب مواد زائد دانه ها و سایر مواد غذایی ؛ جوجه، اینها شامل مرغ و سایر پرندگان و همچنین ماهیان دریایی و پرورشی هستند.

اما اگر گوشت می خورید!

یکی از اقلام مورد توجه امروزه در بازار گوشت است. بسیاری از مردم در مورد نخوردن گوشت تصمیمات بسیار محکمی می گیرند و برخی نیز محتاط و مشکوک هستند. برخی از افراد هنگام تصمیم به نخوردن گوشت به دلیل اخبار مخالف دچار سردرگمی و سردرگمی می شوند.

پاسخ دقیق چیست؟

بنابراین وقتی صحبت از گوشت به میان می آید به آن نگاه می کنیم. چه نوع گوشتی را باید مشخص کنیم؟

این به این دلیل است که خواص تغذیه ای انواع مختلف گوشت می تواند متفاوت باشد. گوشت های مختلف برای بسیاری از مواد مغذی رایج است. اما در برخی موارد خطرناک است و در موارد دیگر برای سلامت انسان مفید و مفید است.

گوشت ؛ منابع غنی از پروتئین

اول از همه، خواص تغذیه ای انواع مختلف گوشت را مطالعه کنید و ببینید آیا این گروه دارای خواص انسانی است یا خیر. بهتر است ببینید آیا ارزش غذایی مناسبی وجود ندارد. گوشت منبع بسیار خوب و غنی از گوشت است و گوشت موجود در آنها گوشت حیوانات است. برای بدن انسان بسیار مفید است. این بدان معناست که درصد بالایی از پروتئین در گوشت وجود دارد. سلول استفاده می شود. نمی تواند این به این دلیل است که همه گوشت ها حاوی اسیدهای آمینه ضروری هستند. اسیدهای آمینه ضروری ، که حاوی پروتئین هستند ، نمی تواند توسط بدن انسان تولید شود و توسط بدن انسان تولید نمی شود ، بنابراین باید از طریق غذا به دست آید.

این اسیدهای آمینه نقش مهمی در سلامت انسان دارند. آنها در مورد رشد هستند ، ترمیم سلولهای آسیب دیده ؛ هورمون ها آنزیم ها ؛ در آنزیم هایی که از میکروارگانیسم های بدن و آزادسازی داخلی آنها محافظت می کنند موثر است. بدون آمینو اسیدهای ضروری در بدن ، سنتز پروتئین متوقف می شود و عملکردهای فوق نمی توانند به درستی عمل کنند. در نتیجه ، سلامت انسان در خطر جدی است. علاوه بر این که پوست در ساختار سلول ها نقش دارد ، بیشتر ساختارهای سلولی مبتنی بر آب پروتئین هستند. گوشت منبع غنی از پروتئین و پروتئین با کیفیت بالا است. ما دریافتیم که گوشت منبع خوبی از پروتئین است. از نظر کمی ، این گروه غذایی دارای پروتئین بالایی هستند.

گوشت و مواد مغذی

گوشت منبع عالی ویتامین B است و باید در حد اعتدال مصرف شود. آنها بخش مهمی از بدن انسان را برای این ویتامین تأمین می کنند.
ویتامین B نقش مهمی در سلامت سیستم عصبی و عملکرد سلول های عصبی دارد. یکی از مشکلات اصلی افرادی که امروزه در شهرهای صنعتی زندگی می کنند مشکلات عصبی و اختلالات روانی ناشی از صنایع است. بنابراین ، هر ماده مغذی سلامت اعصاب را حفظ کرده و آرامش انسان را ایجاد می کند. این می تواند گامی م effectiveثر در حفظ سلامت و رفاه انسان باشد.
ویتامین B برای سلامت پوست نیز مثر است. برخی از این ویتامین ها (گوشت منبع غنی است) برای خون سازی مفید است.

یکی دیگر از مواد مغذی که برای پوست مفید است و کیفیت خوبی دارد آهن است. آهن به طور عمده در خون سازی مورد استفاده قرار می گیرد و نقش مهمی در تنفس سلولی دارد. کمبود آهن می تواند منجر به کم خونی و عوارض جانبی زیادی شود. آهن موجود در گوشت بیشتر از آهن گیاهی جذب می شود. از کم خونی جلوگیری می کند و سیستم ایمنی بدن را حفظ می کند.

کودکان مبتلا به کم خونی فقر آهن بیشتر در معرض اختلالات یادگیری و اختلالات حافظه هستند که منجر به اختلالات یادگیری می شود.
گوشت منبع غنی روی است. روی برای کودکان و نوجوانان استفاده می شود. این نمک بسیار م forثر برای رشد نوجوانی و داشتن پوستی سالم است. علاوه بر حفظ مو و ناخن ، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بیماری ها جلوگیری می کند.

ماهی

از بین همه گوشتها (به ویژه دریایی) ، ماهی یکی از بهترین و مفیدترین است. علاوه بر خواصی که برای گوشت قرمز و مرغ توضیح دادیم ، حاوی مقدار زیادی ید برای سلامتی انسان است. پیشگیری از گلودرد استرپتوکوک بسیار مثر است.
علاوه بر این ، روغن ماهی یکی از بهترین چربی ها است و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است. اثرات مهمی بر حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی دارد.
امتناع از خوردن گوشت ؛ چرا؟

متخصص تغذیه اصفهان چه گوشت بخورید و چه نخورید

بر اساس حقایق فوق ، ما دریافتیم که انواع مختلف گوشت ارزش غذایی بالاتری دارند. اما برخی معتقد نیستند که مجاز است. مرغ ، حاوی گوشت قرمز و چربی یا پوست ، حاوی چربی های حیوانی است که چربی های خون ناخواسته (کلسترول تام ، تری گلیسیرید ، LDL و VLDL) را افزایش می دهد. در ذهن بسیاری از خوانندگان مجله ، حاوی برخی اسیدهای چرب موثر است که میزان چربی های خون ناخواسته در گوشت را کاهش می دهد ، اما در اینجا برعکس است.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


گوشت قرمز و مرغ حاوی چربی یا گوشت هستند. توضیح دهید که منابع غنی از اسیدهای چرب ، که برای سلامت قلب و عروق مضر هستند ، و از سوی دیگر ، حاوی برخی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که از آسیب قلبی عروقی محافظت می کنند. نمی تواند

از آنجا که ما نمی توانیم با چشم غیر مسلح ببینیم که برخی از بافتهای عضلانی قرمز حاوی مقداری چربی است ، باید مراقب باشیم که از اسیدهای چرب مفید در گوشت برای جلوگیری از تجزیه اسیدهای چرب موجود در اینجا استفاده کنیم. همه گوشت های قرمز ، از جمله مرغ یا گوشت گاو ، باید به دقت مراقبت شوند تا از بیماری های دستگاه گوارش و قلب و عروق و سایر آثار این اسید چرب جلوگیری شود. استفاده نکن.

با این حال ، برخی از مطالعات ارتباطی بین خوردن گوشت قرمز و افزایش کلسترول ناخواسته پیدا نکرده اند. اما مطالعات دیگر این ارتباط را نشان داده اند.
مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است.

ادامه هید…

در مقاله بعدی (این گوشت را می خورید یا نه) می توانید بقیه این مقاله را بخوانید. دوستان عزیز، می توانید از طریق کادر زیر با ما تماس بگیرید (نظر ارسال کنید) پیشنهادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید. از حمایت شما متشکریم.


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه تغذیه و تغذیه و تکنیک های اساسی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب توصیه شده:

عوارض قند را بررسی کنید

غذاهای خطرناک سیگار کشیدن

اهمیت غذاهای سرد و گرم

6 راه برای دریافت امگا 3



دیدگاهتان را بنویسید