You are currently viewing توالت با برادلی – سارا گلدشتاین

توالت با برادلی – سارا گلدشتاین


نام کوچک: برد ساراک

مهارت هاقلب و عروق

الان با کی قرنطینه هستید؟ دوست دخترم سارا (منکر. من) سگ ما کنجی

جملات 1-2 را برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر بیان کنید برنامه من روز به روز است. هفته به هفته تغییر کرد. در اين لحظه – فعلا، وقتی از خانه کار می کردم هفتگی و شنبه ؛ من هر یکشنبه در بیمارستان بودم. به طور کلی ، من هنوز از آنچه در راه است می ترسم. جرقه های امید در راه است.

اخیراً یکی از غذاهای مورد علاقه شما کدام بوده است؟ بوک چوی من میپزم گریل یا روغن زیتون ؛ فقط کافی است آن را با نمک و فلفل مخلوط کنید. اخیراً به رنگ سبز بسیار دوست داشتنی تبدیل شده است

سه کالای خشک / ظروف آشپزخانه قابل مذاکره چیست؟1 پنیر (و مقدار زیادی)

2 عدد تخم مرغ

3. سیب

لوبیا و نخود فرنگی ؛ پودر پروتئین و آجیل (معمولاً بادام و گردو) به افتخار ذکر شده است. من کمی کمتر گوشت حیوانات می خوردم و هنوز باید مطمئن می شدم که به اندازه کافی گوشت دریافت کرده ام.

چگونه و کجا به دنبال انگیزه برای آشپزی هستید؟ آیا کتاب / وبلاگ آشپزی مورد علاقه دارید؟ من چیزی برای گفتن دارم. تماشای سارا در آشپزخانه برای من امن ترین است. به نظر می رسد او همیشه غذاهای خوشمزه ای با مواد محدود تولید می کند. در طول راه ترفندها و ترفندهایی از او وجود داشت. Alison Roman’s Dining In و Olive و Gourmando

غذای مورد علاقه شما با یک دستور جداگانه چیست؟ غذای مورد علاقه من که چند ماه پیش درست کردم سوپ پیاز فرانسوی بود. آن گرم است؛ خوشمزه – لذیذ طعم خوبی دارد و مهمتر از همه بسیار شیرین است. می توانید سرخ کرده را در پایین مشاهده کنید.

یکی از دستوراتی که اخیراً آموخته اید چیست؟ من اغلب به صورت آنلاین سبزیجات تازه را جستجو می کنم (خودم آنها را پرورش می دهم) تا بفهمم چگونه با غذاهایی که می خورم بهترین عملکرد را دارند. . گشنیز ؛ رزماری رازیانه سفید و شوید رایج ترین در آشپزخانه ما هستند.

هنگام سفارش ، رستوران مورد علاقه شما کجاست؟ به ما دستور داده نشده است که مقدار زیادی بگیریم. اما غذای مورد علاقه من قطعاً غذای هندی از میزبان است. مرغ برنج و کره ؛ aloo gobhi دارای تمام مواد اولیه انسانی از پروتئین های مغذی مانند سیر ، پالاک پانیر و دال مخنی! به شدت توصیه می کنم

سرگرمی های جدید ؛ آیا کتاب یا پادکست مورد علاقه دارید؟ من به تازگی شروع به دویدن برای ورزش کردم. این قطعاً کت و شلوار جامد من نیست. با این حال، با دویدن بهتر و بهتر شدم. این به من کمک می کند تا صبح ذهنم را قبل از اینکه روزم را مدیریت کنم روشن کنم. من دوست دارم کنجی را با خود ببرم ، که اغلب ساعت ها بعد از پایان کار بیرون می رود. کتابی که توصیه می کنم کتاب پنهان درختان پیتر وولبن است. این یک یادآوری عالی برای کاهش سرعت و توجه زیاد به محیط است. چیزهای زیادی وجود دارد که می توانیم از طبیعت و درختان اطرافمان بیاموزیم.

در ضمن ، آیا می توانید فعالیتی را برای ارتقای ایمنی خود به من بدهید؟ من فکر می کنم بسیار مهم است که بدن خود را روزانه و در صورت امکان در صبح حرکت دهیم (پاداش اضافی). وقتی در خانه کار می کنم ، متوجه می شوم که نمی توانم معمولی باشم ، بنابراین به کار “معمولی” خود برمی گردم. من تمام تلاشم را می کنم تا جایی که می توانم استراحت کنم و بازی کنم. نکته دیگری که به من کمک می کند سلامتی من است. خانواده به یاد داشته باشید که از دوستان و جامعه خود تشکر کنید. اغلب به خودم یادآوری می کنم که بالاخره این کار تمام می شود. همه ما باید وظیفه خود را انجام دهیم.

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

عناصر

4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

5-6 پیاز متوسط ​​را نازک برش دهید

4 حبه سیر فکرش را بکنید

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری پودر چیلی

1 قاشق چایخوری شکر

1 لیوان شراب سفید

2 قاشق غذاخوری آرد

6 فنجان آب گوشت گاو / قارچ

1 قاشق چایخوری سس ورسترشایر

1/2 قاشق چایخوری رازیانه خشک شده

برگ سارا 3

1 باگت کوچک ؛ به برش های 1/2 اینچی برش دهید

Gruyère 2 فنجان

1/2 فنجان پارمیجیانو رنده شده

جهت ها

1 در یک قابلمه بزرگ ، کره را ذوب کرده و روغن را هم بزنید. سیر، پیاز، نمک فلفل و شکر را اضافه کنید. گهگاه هم بزنید تا پیازها کارامل شوند و روی حرارت متوسط ​​بپزید. به محض شروع به قهوه ای شدن ، هرچه دوست دارید از ته دیگ بکشید. مرتب هم بزنید.

2 شراب را اضافه کرده و حرارت را بالا نگه دارید. با قاشق چوبی هم بزنید تا ته قابلمه برداشته شود تا تقریباً تمام مایع بخار شود.

3 آرد را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه به طور مداوم هم بزنید.

4 سپس آبگوشت را اضافه کنید. سس ووسترشر؛ رازیانه و برگ هل را اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید ، روی آن را بپوشانید و حداقل 45 دقیقه یا تا زمان طعم دار شدن بپزید.

5 فر را از قبل گرم کرده و ورقه های نان باگت را تا قهوه ای طلایی بپزید. کنار بگذارید.

6 مرغ: گوشت سالم را روی یک ورقه پخت قرار دهید و سوپ داغ سرو کنید. یک یا دو تکه باگت را به طور مساوی روی Gruyère و Parmigiano بپاشید. پنیر را آب کرده و تفت دهید تا داغ شود.

7 به عبارت دیگر ، اگر از غذاهای معمولی خورشت استفاده می کنید ، هر نان تست را با پنیر مخلوط کنید. بازگشت به مرغ برای ذوب شدن. ظروف را به سوپ تقسیم کرده و روی آن پنیر بگذارید.



دیدگاهتان را بنویسید