You are currently viewing تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و جوش شیرین از جمله موادی هستند که در پخت استفاده می شوند. آنها محصول نهایی را با تولید دی اکسید کربن قبل از فرآیند پخت افزایش می دهند. دکتر تغذیه اصفهان در این مقاله از سایت رضا اطمینانانی ، قصد داریم تفاوت های جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین یک بی کربنات سدیم خالص است که رطوبت و اسید را در غذا مخلوط می کند. در دمای کوره دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین در این مرحله باید سریع عمل کنید. مواد را سریع آماده کرده و در فر بگذارید. در غیر این صورت ، گاز حاصله از بافت ها خارج شده و حجم محصول نهایی کاهش می یابد.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است که حاوی جوش شیرین اسیدی مانند اسید تارتاریک و نشاسته است. وقتی از بیکینگ پودر استفاده می شود ، مواد در دمای اتاق مخلوط شده و مقداری دی اکسید کربن از خود ساطع می کنند ، اما بیشتر آنها هنگام پخت و پز تولید می شوند. کدام یک از دو ماده مورد استفاده در یک ورقه پخت بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد؟


مطالب توصیه شده:

چه گوشت بخورید و چه نخورید


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است که در مقایسه با ترکیبات اسیدی مانند آب میوه و ماست طعم تلخی به محصول می بخشد.

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر شامل سایر مواد بی مزه مانند شیر است. آره، به جای جوش شیرین می توان از جوش شیرین استفاده کرد. اما برای مثال ، دستورات پخت را نمی توان در جوش شیرین استفاده کرد. از آنجا که جوش شیرین اسیدی نیست ، می توانید کیک را به خامه ترش اضافه کنید تا حجم آن افزایش یابد. از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر استفاده می شود.

تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه تغذیه و تغذیه و تکنیک های اساسی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب توصیه شده:

با رژیم غذایی بوی بد را از بین ببرید

کاهش وزن نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

خمیر ترش یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید