You are currently viewing تغذیه اوسینگا برای یک وعده غذایی متعادل در حیاط خلوت

تغذیه اوسینگا برای یک وعده غذایی متعادل در حیاط خلوت


با بهتر شدن هوا ، زمان بیشتری را در کوله پشتی خود می گذرانیم. با این حال ، سفرهای خروجی ما محدود است. من شما را تشویق می کنم واحه حیاط خلوت خود را از دنیای زیرین آزاد کنید.

اما گاهی اوقات وقتی به ظرفی فکر می کنم ، به چیز بسیار جالبی فکر می کنم. مهم نیست. تغذیه برای شادی در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما کمک می کند از غذاها / میان وعده ها و نوشیدنی های فصلی خود بیشترین بهره را ببرید. بیایید با آن شروع کنیم.

مجموعه های تلویزیونی زیر را که با Global Kingston در این زمینه ساخته ام تماشا کنید.

جزء 1: سالاد ماکارونی حبوبات

آیا آن احساس را بلافاصله پس از خوردن غذا می دانستید؟ آره. این کربوهیدرات پیچیده ما (هضم کند) است. این ممکن است به دلیل عدم مصرف کافی فیبر و گوشت باشد.

نکته من سالاد رشته فرنگی تهیه شده از رشته فرنگی حبوبات را امتحان کنید. رشته فرنگی حبوبات (حبوبات پروتئین ، فیبر و آهن بیشتری نسبت به رشته فرنگی معمولی ارائه می دهند).

نکته جالب این است که شما می توانید این غذا را به موقع تهیه کرده و زمانی که آماده لذت بردن هستید ، آن را دور بریزید.

دستور تهیه من را در قسمت زیر مشاهده کنید.

سالاد رشته فرنگی گوجه فرنگی خشک شده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

  • 8 اونس رشته فرنگی سبزیجات من از ماکارونی عدس قرمز استفاده می کنم
  • 1 خیار به اندازه برش دهید
  • 1 فلفل قرمز به اندازه برش دهید
  • 1/2 پیاز به اندازه برش دهید
  • 2 فنجان ها لوبیا را بجوشانید
  • فتا در صورت لزوم برای تاپینگ گیاهخواری کنید

کل تیم

  • 1/4 فنجان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 1/2 فنجان اب
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری سبزیجات خشک
  • 2 قاشق چایخوری شربت افرا
  • نودل را طبق دستور بسته بپزید.

  • در این فاصله ، همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. لباس آماده کنید.

  • وقتی رشته فرنگی پخت ، آنها را در یک کاسه بزرگ با سبزیجات و عدس قرار دهید و آنها را خوب خیس کنید. روی لباس ها بریزید و خوب مخلوط کنید.

جزء دوم: قارچ شکم پر

با نزدیک شدن به فصل کباب کردن ، چرا ما از روش های مختلف برای پختن سبزیجات روی گوشت استفاده نمی کنیم؟
من دوست دارم انواع مختلف قارچ ایجاد کنم. آنها یک بسته کامل و مغذی برای یک پیش غذای کم کالری هستند – آنها کمی بیشتر از موز پتاسیم و ویتامین D دارند.

در زیر یکی از دستورهای مورد علاقه قارچ کیات را بررسی کنید.

پیتزای قارچ پورتوبلو

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 2 میخک ها سیر هزینه دارد
  • 1/2 فنجان سس پیتزا
  • 1/2 فنجان پنیر فتا در صورت لزوم گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • قارچ های خود را تمیز کنید ؛ قسمت تیره / قهوه ای را به آرامی بکشید تا ساقه ها برداشته شوند و لباس بپوشید. در دمای 400 درجه فارنهایت روی گریل از قبل گرم شده قرار دهید و از هر طرف به مدت 3-4 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود.

  • در این فاصله ، روغن زیتون را به تابه اضافه کرده و سیر و اسفناج پف کرده را اضافه کنید. اسفناج را هم بزنید تا خشک شود.

  • قارچ برشته. برداشتن یک دستمال کاغذی بردارید و آنها را از هر مایع بردارید.

  • سس پیتزا را داخل قارچ بریزید. سپس اسفناج را سرخ کرده و لایه بالایی را با پنیر فتا مخلوط کنید.

  • دوباره آن را روی اجاق گاز بگذارید و بگذارید 12 دقیقه بماند.

جزء سوم: کوکتل های کم شکر

اکثر ما موافقیم که بهار بهتر از نوشیدن نوشیدنی در حیاط خانه نیست.

اما من می خواهم از شما بخواهم که الکل را با دقت و مسئولیت پذیری انتخاب کنید. این کار را می توان با کاهش قند و کاهش مصرف الکل انجام داد. یکی از مکان های مورد علاقه من برای رفتن ، این کوکتل های قندی است که به راحتی می توانید نوشیدنی خریداری کنید. یا می توانید نحوه تهیه کوکتل آب جرقه مورد علاقه ام را با میوه های تازه به من نشان دهید.

دیدگاهتان را بنویسید