You are currently viewing تجارت ماهی به روش خوب.

تجارت ماهی به روش خوب.


دیروز برای صرف ناهار تنبل به آبگرم برگشتم. بشقاب کاد با سیب زمینی پوره شده در منو کاملاً الهی بود. این مرا به یاد دستور العملی که برای اولین کتاب دستورالعمل ها و راهنمایی های “بازگشت به باریک” اختراع کردم ، انداخت. فراموش کردم چقدر خوب بودم ، اما حالا می خواهم این هفته دوباره غذا بخورم. به عنوان مثال ، ماهی های سفید دیگر (مانند گل سرخ یا مرغ ماهی) یا حتی ماهی قزل آلا. این یک غذای بسیار بسیار پروتئینی با طعم بسیار زیاد است و من اسفناج تازه پخته (اکنون از آشپزخانه) را دوست دارم.

کتابهای “بازگشت به باریک” در حال حاضر به سختی فروخته می شوند ، اما فایلهای پی دی اف در اینجا برای بارگیری فوری / فوری و کتابهای الکترونیکی Kindle در دسترس هستند (اینجا را ببینید). اگر علاقه دارید ، آنها را بررسی کنید ؛ اما برای این دستور غذا به بالا بروید.

LAC COD LAC ، CURST و PARMESAN

عناصر

METRIC / ایالات متحده

اسپری یا قارچ آشپزی کم چرب

4 پوست ماهی کاد ؛ 100-125 گرم / 4-4 اونس

رنده پوست نازک و 1 لیمو

50 گرم / فنجان نان سفید تازه یا سبوس دار (من اغلب از پروتئین تهیه شده از نان پروتئینی استفاده می کنم)

شوید تازه ؛ 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی یا گشنیز

پنیر پارمزان رنده شده 50 گرم / ½ فنجان

نمک و فلفل تازه خرد شده

4 عدد لیمو

روش

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. اسپری آشپزی کم چرب یا تابه بخارپز را به آرامی هم بزنید و ماهی را روی آن بچینید. آب لیمو را بپاشید.
  3. آرد مرکبات سبزیجات انتخاب شده ؛ یک چهارم پنیر پارمزان را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
  4. مخلوط را بین فیله های ماهی روی سطح هر کدام پخش کنید. پودر پخت یا قارچ کم چرب و بقیه پنیر پارمزان را خوب بپاشید. در آخر روی هر کدام نصف لیمو بگذارید.
  5. به مدت 12-15 دقیقه بپزید. یا ممکن است ماهیگیری با چنگال و چنگال راحت تر باشد. با سبزیجات تازه و کمی سالاد سبز مزه دار کنید.

سرویس 4

WLS بخش ORT:

205 بر اساس میزان کالری

پروتئین: 27.8 گرم

کربوهیدرات: 10.4 گرم (7.7 گرم شکر)

چربی: 6.1 گرم

حق نسخه برداری از دستورالعمل های کودکان موسسه بازاریابی غذاهای دریایی آلاسکا htpp: //www.alaskaseafood.org

برای اطلاع از جزئیات کتاب PDF اینجا را کلیک کنید

برای اطلاع از جزئیات دو کتاب PDF اینجا را کلیک کنید

برای اطلاع از جزئیات کتابهای الکترونیکی اینجا را کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید