بورک سیب زمینی یک غذای محبوب ترکی است


بورک یک غذای ترکی است که در دنیا طرفداران زیادی دارد. این غذای ساده و در عین حال جذاب می تواند پای ثابت سفره شما باشد.

بورک سیب زمینی یک غذای محبوب ترکی است
طرز تهیه بورک سیب زمینی

۱- ابتدا روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

۲-پیازهای خرد شده را در تابه تفت دهید تا پخته شوند اما زیاد نپزید.

۳- سیب زمینی های آب پز را پوست گرفته و له کنید. سپس پیاز سرخ شده، فلفل قرمز، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.

۵- شکل گرد مورد نظر را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۶- مواد لازم برای نرم شدن خمیر یعنی یک عدد تخم مرغ و ماست و روغن را در یک کاسه کوچک بریزید و خوب مخلوط کنید. کمی آب (ولرم) اضافه کنید تا مخلوط رقیق شود و به راحتی روی خمیر پخش شود. (حدود دو قاشق غذاخوری آب کافی است).

۷- یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید. اگر خمیر خیلی نازک بود دو تکه خمیر را روی هم قرار دهید. حالا کمی از مخلوط ماست را روی خمیر بمالید.

۸- یک ردیف مخلوط سیب زمینی و پیاز را روی لبه بلندتر خمیر بریزید. این کار را با ریختن چند قاشق از مخلوط در یک زمان انجام دهید.

۹-سپس خمیر را دور مواد بپیچید و گرد کنید. اگر لبه های خمیر خالی ماند، آن قسمت را جدا کنید.

۱۰- با رول آماده شده یک مارپیچ درست کنید و به آرامی به سمت مرکز قالب چرب شده حرکت دهید.

۱۱- با باقیمانده خمیر و مواد یک رول درست کنید و در ادامه مارپیچ قبلی قرار دهید تا مارپیچ تمام ظرف را بپوشاند.

۱۲- دو زرده تخم مرغ را خوب مخلوط کرده و روی سطح بورک بمالید. حتماً تخم مرغ را با برس روی دو طرف رول بمالید. این کار از چسبیدن رول ها به هم جلوگیری می کند. سپس قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح بورک طلایی شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده: ۲ عدد

سیب زمینی آب پز: ۷۵۰ گرم

فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به اندازه کافی

خمیر یوفکا: ۵ یا ۱۰ ورقه بزرگ

تخم مرغ: ۳ عدد

ماست: ۴ قاشق غذاخوری

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

آب: به میزان لازم