You are currently viewing بریانی سبزیجات آسان وگان – پیشگیری از RD

بریانی سبزیجات آسان وگان – پیشگیری از RD


این هفته… این ماه…

مشکلات من در مقایسه با بسیاری از مشکلات فعلی ناچیز است. اما به تازگی ، گذشته به گونه ام برخورد کرده است. در محل کار، هر روز در خانه တစ်ရက် هر روز تعطیلات وجود دارد. من احساس نمی کردم که می خواهم تعطیلات طولانی تری داشته باشم. من احساس می کنم به بیماری ای که قبلاً می دانید نزدیک است که برای بازگشت به حالت عادی باید میزان زندگی خود را به آرامی 50 درصد کاهش دهید.

چند شب پیش برخلاف من نخوابیدم ، SOOOO نیمه شب ایمیلی ارسال کردم. هیچ وقت آن روز را فراموش نمی کنم که در ساعت 3 بامداد روز بعد غرق افکارم شده بود. زیرا بدون شک فراموش نخواهم کرد.

گاهی اوقات وقتی به خودم ایمیل نمی زنم به خودم پیام می دهم. وقتی کار به کار رسید ، او مرا با تمام نگرانی هایم در مورد جشن تولد دختران (شنبه و یکشنبه با دوستان و خانواده ها) از ماشین بیرون کرد و همه چیز را از من پرسید.

البته من تنها نیستم. همه این. سال 2020 سخت است و به نظر می رسد 2021 بهتر از سال گذشته باشد.

با همه این استرس ، ساعت کاری من به طرز چشمگیری افزایش یافته و بیقراری پاییز. آشپزی به تازگی رواج یافته است. همانطور که وبلاگ نویس می نویسد: متاسفم. این هفته در آشپزخانه بهتر از هر زمان دیگری است و یخچال ما با گذشته پر از غذای باقی مانده متفاوت است. در واقع می توانید پشت یخچال من را ببینید. من دوست ندارم. این بدان معنا نیست که من الان وقت ندارم غذا بخورم. ساعت 5 بعدازظهر آخرین ناهار را خوردم.

بنابراین شبهایی که آشپزی می کنم دو برابر می شوم. دارم تعمیر می کنم حجم بیشتری می خواهم. من واقعاً این دستور غذا را دوست دارم. سبزیجات می چیند و سایه زیبایی از زردچوبه دارد. من با ناان کار کردم و بعداً مقداری پروتئین برای تغییر اضافه کردم. این ظرف یک قابلمه کمی ساده تر است اما طعم آن واقعا خوب است.

عناصر

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • پیاز 1 عدد حلقه ها را برش دهید

  • 3 حبه سیر فکرش را بکنید

  • زنجبیل یا 1 قاشق غذاخوری زنجبیل

  • 1 عدد گوجه فرنگی ببرش

  • 1/2 فنجان آب

  • 1 فنجان لوبیا یخ زده

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید

  • 1 غلاف فلفل سبز ؛ نازک برش دهید

  • دو عدد گشنیز چینی را نازک برش دهید

  • 2 فنجان گل کلم

  • نمک 1 1/2 قاشق چایخوری

  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • ماسالا ماسالا 2 قاشق غذاخوری

  • 1 قاشق چایخوری کره بادام زمینی

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره

  • 1/2 قاشق چایخوری چوب دارچین

  • 4 فنجان آب سبزیجات بدون سدیم

  • 2 فنجان برنج باسماتی پخته

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​در فر هلندی گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز را اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه بپزید تا نرم شود.
  2. سیر، زنجبیل گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را به متوسط ​​کم کنید و 5 تا 10 دقیقه بجوشانید.
  3. در این فاصله ، تمام سبزیجات باقی مانده را آماده کنید.
  4. داخل فر هلندی بود. هویج، سیب زمینیها فلفل، کرفس، گل کلم، نمک کیان فلفل دلمه ای دستور زبان . زیره و دارچین را اضافه کنید. حرارت را متوسط ​​کنید و خوب هم بزنید.
  5. آب سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید بجوشد.
  6. برنج را اضافه کرده و هم بزنید. فر هلندی را با درب بپوشانید و حرارت را به حداقل برسانید. بگذارید 18 تا 20 دقیقه بماند.
  7. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 5 دقیقه قبل از باز کردن درب بماند.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 6
اندازه خدمات: 2 فنجان

مبلغ برای خدمات
کالری 365چربی کل 7.2 گرمکلسترول: 0 میلی گرمسدیم 856 میلی گرمکربوهیدرات ها 68.2 گرمفیبر: 4.7قند 6.5 گرمپروتئین 9.8 گرم

آره؟ آیا می خواهید بیشتر جلوی درخت غذا بخورید؟ در اینجا برخی از دستور العمل های VEGAN را امتحان کنید.

چطور هستید؟

دیدگاهتان را بنویسید