You are currently viewing با خوردن این غذاها التهاب خود را کاهش دهید.

با خوردن این غذاها التهاب خود را کاهش دهید.


التهاب یک مکانیسم دفاعی طبیعی در بدن است که خود را برای از بین بردن محرک های مضر و محافظت از خود برای شروع روند بهبودی نشان می دهد. التهاب همیشه نشانه عفونت است ، اما می تواند مسری نیز باشد. صدمات و آسیب بافتی بهبود نمی یابد.

غذاهای مفید برای درمان و بهبود التهاب

به طور کلی دو نوع التهاب وجود دارد. التهاب حاد و التهاب مزمن التهاب حاد در بدن به التیام زخم ها و عفونت ها کمک می کند ، اما التهاب حاد در صورت تبدیل شدن به التهاب مزمن می تواند مشکلات زیادی را به دنبال داشته باشد. التهاب مزمن می تواند منجر به درد و التهاب مفاصل شود. بیماری آلزایمر بیماری قلبی پارکینسون چاقی آسم پسوریازیس این بیماری با بسیاری از بیماری های مزمن از جمله سرطان و التهاب همراه است. التهاب مزمن مانند بثورات آبی رنگ است که در سراسر بدن پخش می شود ، اما هنوز هم بوسیدن زبان خطرناک است. برخلاف التهاب شدید ، التهاب مزمن می تواند سالها طول بکشد.

انواع غذاها برای درمان التهاب استفاده می شود

علائم التهاب

التهاب شدید می تواند باعث تورم و تورم شود. این با علائمی مانند قرمزی پوست و حساسیت همراه است. با این حال ، یکی از علائم زیر می تواند باعث التهاب مزمن در فرد شود:

چاقی تورم یبوست اسهال و نفخ ؛ خستگی به طور کلی ؛ قرمزی زیر چشم ؛ درد مفاصل لکه های قرمز ؛ پوست خارش دار و حساس عطسه کردن سیاه سرفه آبریزش بینی عفونت های قارچی در زنان

علاوه بر علائم فوق ، فرد تشخیص داده می شود. پزشکان به دنبال آزمایش های مختلفی هستند که در دسترس نیستند. علائم بالینی شامل نشانگرهای بیولوژیکی التهابی در خون است. مهم است که ببینیم چه غذاهایی برای درمان درد التهابی موجود است.

چای سبز بنوشید

چای سبز سرشار از پنی سیلین است. چای سبز برای افرادی که می خواهند عصبانیت خود را از بین ببرند کمتر مناسب است زیرا قهوه نسبت به چای سبز و چای کافئین کمتری دارد. مصرف زیاد قهوه و چای سیاه می تواند منجر به کم آبی بدن شود ، بنابراین نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز را فراموش نکنید.

در اینجا برخی از غذاهایی که می توانند برای درمان التهاب استفاده شوند آورده شده است

دانه

برخی کربوهیدراتهای پیچیده مانند کینوا و برنج قهوه ای می توانند التهاب را کاهش دهند. این مقدار فیبر موجود در غلات کامل است. اگر دوست ندارید غلات کامل بخورید ، باید با خوردن سبزیجات به بدن خود فیبر مورد نیاز بدهید.

ماهی آب سرد

ماهی آب سرد یکی از مفیدترین غذاها برای درمان التهاب است. ماهی های آب سرد مانند جعبه ماهی و ماهی قزل آلا سرشار از امگا 3 هستند و دارای خواص ضد التهابی هستند. خوردن ماهی سه یا چهار بار در هفته برای این و بسیاری از مشکلات جسمی دیگر مفید است.

غذاهایی که برای درمان التهاب مفید هستند

انواع کلم

کلم بروکلی ، جوانه بروکسل ؛ မုန် ညင်း، گندم سیاه انواع مختلف کلم ، مانند گل کلم و کلم پیچ ، سرشار از مواد ضد التهابی هستند و غذاهای مفیدی برای درمان التهاب محسوب می شوند. سبزیجات برگ سبز و کلم در غذاهای سالم برای درمان التهاب استفاده می شود.

خانواده پیاز

پیاز، سیر، پیاز و موسیر در درمان التهاب بسیار مفید هستند ، بنابراین عملکرد بسیار خوبی در محافظت از بدن در برابر بیماری ها و سرطان ها پس از خوردن غذا دارند.

غذاهایی که برای درمان التهاب مفید هستند

آب قلم، آبگوشت استخوان

آبگوشت استخوان حاوی مواد معدنی و مواد معدنی است که باعث افزایش سلامت و پروتئین برای بدن می شود. سرشار از ویتامین ها و سایر مواد مغذی است. یکی دیگر از غذاهای مفید برای درمان التهاب ، آبگوشت استخوان است.

محصولات تابستانی و انواع توت ها

برخی میوه ها مخصوصا هندوانه ، توت فرنگی ، بلوبری و زغال اخته سرشار از مواد مغذی و ویتامین هستند که اثرات التهاب مزمن را کاهش می دهند. میوه و سبزیجات تازه در هفته. هفت تا نه وعده سبزیجات و سبزیجات تابستانی بخورید.

غذاهای مفید برای درمان التهاب

روغن زیتون و روغن زیتون

یکی از مواد اصلی غذاهای مدیترانه ای روغن زیتون تصفیه شده است که به دلیل خواص ضد التهابی بسیار محبوب است. منبع اصلی روغن های خوراکی روغن زیتون است که به طور طبیعی التهاب را کاهش می دهد. روغن زیتون حاوی اسید اولئیک و لینولئیک اسید است که در کاهش التهاب بسیار مثر است. آووکادو ، روغن زیتون ؛ روغن کنجد و روغن نارگیل دارای خواص ضد التهابی هستند.

زردچوبه

زردچوبه سالهاست که به عنوان داروی ضدالتهاب مورد استفاده قرار می گیرد. کورومین موجود در زردچوبه به درمان درد ، کاهش التهاب و جلوگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند. علاوه بر این ، مصرف زردچوبه با دیابت ، بیماری های قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان بسیار مفید است. ادویه جات دیگر که برای کاهش التهاب استفاده می شود شامل رزماری ، فلفل قرمز ، جوز هندی ، میخک و نعناع است که فرآیندهای بیوشیمیایی ایجاد کننده التهاب را کاهش می دهد.

غذاهایی که برای درمان التهاب مفید هستند

پرتقال و میوه های تازه

میوه ها پرتقال به ویژه سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. کلسیم سرشار از فیبر و فولات است. فولات و فیبر باعث سلامت قلب می شوند. ویتامین C برای سیستم ایمنی بدن مفید است و دارای بافت همبند بسیار خوب و عروق خونی سالم است. آب پرتقال یکی از بهترین منابع خواص ضد التهابی بعد از غذا است.

زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است

حالت تهوع زنجبیل از آن برای درمان استفراغ و مشکلات گوارشی استفاده می شود. زنجبیل حاوی دو ترکیب اصلی است ، gingerol و zingerone ، که نقش عمده ای در کاهش التهاب دارند.

در اینجا چند نمونه از غذاهایی است که می توانند برای درمان التهاب استفاده شوند

غذای ترش

غذاهای تخمیر شده مانند کلم ترش ، سرکه سیب ، کامبوج ، کیمچی و کفیر سرشار از آنتی اکسیدان ها ، پروبیوتیک ها ، آنزیم ها و ویتامین های گروه B هستند که در درمان التهاب بسیار مفید است.

بادام ها

بادام علاوه بر روغن زیتون ، منبع غنی از چربی های فرآوری نشده مانند ویتامین E و منگنز است. علاوه بر این ، بادام سرشار از منیزیم و مواد مغذی گیاهی است که باعث افزایش سطح اسیدهای چرب در خون و کاهش خطر حمله قلبی می شود. بادام کالری بسیار کمی دارد اما سیری زیادی دارد و برای کاهش وزن بسیار مفید است.

غذاهایی که برای درمان التهاب مفید هستند

هویج

بتاکاروتن موجود در هویج در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. علاوه بر این ، هویج یک آنتی اکسیدان است. در هویج ، لوتئین و زانتین با ویتامین A مرتبط هستند و بسیار مفید هستند. هویج در پیشگیری از سرطان بسیار مثر است. هویج کم کالری و فیبر بالایی دارد و در رژیم های کاهش وزن بسیار مفید است. هویج یکی دیگر از غذاهای مفید برای درمان التهاب است.

لوبیا

حبوبات حبوبات لوبیا قرمز حبوبات مانند حبوبات و حبوبات پینتو سرشار از پروتئین و مواد معدنی هستند. ویتامین B و K منابع خوبی از خواص ضد التهابی هستند. این دانه ها سرشار از فیبر هستند و حاوی پلی فنول های آنتی اکسیدانی هستند. علاوه بر کاهش التهاب ، سویا با بیماری های قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. در پیشگیری و درمان دیابت و فشار خون بالا مثر است.

اسفناج

اسفناج یکی از مهمترین و شناخته شده ترین غذاهای ضد التهابی است. لوتئین موجود در اسفناج با تولید ویتامین A و بتا کارون در بدن ارتباط مستقیم دارد. خوردن سبزیجات و سبزیجات برگ سبز از لکه های زرد روی چشم جلوگیری می کند. اسفناج کالری بسیار کمی دارد و مقدار زیادی آهن و کلسیم دارد. فولات و ویتامین K بدن را تامین می کند.

غذاهایی که برای درمان التهاب مفید هستند

برگ چغندر

برگ هویج یکی دیگر از غذاهایی است که می تواند برای درمان التهاب مورد استفاده قرار گیرد. برگ چغندر حاوی ویتامین A و K و بسیاری از مواد معدنی کم کالری است. از برگ هویج در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.

گیلاس

چربی های مفید در گیلاس پروتئین ویتامین E حاوی مقدار زیادی مواد معدنی و استرول های شیمیایی است. علاوه بر این ، امگا 3 و چربی های فرآوری نشده برای گذشته بسیار مفید است.

این یک غذای مفید و مناسب برای درمان التهاب است

کنجد چینی

کرفس دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد. فشار خون و سطح کلسترول را افزایش می دهد. کنجد چینی دارای خواص ضد التهابی و ضد التهابی زیادی است. کنجد چینی علاوه بر آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها سرشار از پتاسیم است. از مصرف کنجد چینی در دوران بارداری خودداری کنید.

منبع: آرگا

برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید