You are currently viewing ایده های آسان برای غذای تابستانی – Osinga Nutrition

ایده های آسان برای غذای تابستانی – Osinga Nutrition


تابستان زمان بسیار شادی است ، به ویژه در این زمانهای عجیب جهان. به نظر می رسد تابستان امسال بسیار گرم است. بنابراین ، وسایل آشپزخانه نیازی به صرف زمان زیادی در آشپزخانه در زمان گرم بودن اتاق ندارند.

بنابراین امروز من غذاهای مورد علاقه خود را برای تابستان برای شما می آورم – آنها به حداقل تجهیزات احتیاج دارند و سریع وصل می شوند.

  1. SALADS GALORE – تابستان چیزی شبیه یک سالاد تازه و ترد نیست. ترکیبی از طعم های مختلف را کاوش کنید و از این رژیم گرم نشده لذت ببرید.
  2. وعده های غذایی رایگان: ما غذای خوب را دوست داریم اما گاهی اوقات نمی خواهیم تمام هفته آن را بخوریم. بنابراین ما غذاهای یخچالی درست کردیم که اگر زمان پختن را نداشتیم به مدت یک هفته خوب کار می کردند.
  3. سریع غذا بخورید: کدام آسان تر از افزودن مواد اولیه و انداختن آنها در یخچال است؟ این همان کاری است که من یک شبه برای گندم انجام می دهم.
  4. وعده های غذایی ورق – تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را خرد کرده و روی یک ورقه پخت قرار دهید. برو به تنور ما. کدوم راحت تره؟
  5. BLENDER JUICES / SMOOTHIES – آب رسانی و تغذیه دوستان من. من می توانم آنها را ترکیب کنم و حداقل 3 روز خوب بمانم.
  6. غذاهای سرگرم کننده – همیشه جایی برای آن غذای سرگرم کننده وجود دارد. آنها باید هر هفته از شما جدا شوند

اگر می خواهید یکی از این دستور العمل ها را امتحان کنید ، به من اطلاع دهید.

عدس شیرینی عدس پای عدس چوپانان

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 50 دقایق

  • 1 پوند سیب زمینی سفید
  • 1 پوند تخم مرغ
  • 3 قاشق کره گیاهی
  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 1 پیاز به اندازه برش دهید
  • 3 میخک ها سیر به اندازه برش دهید
  • 2 فنجان ها سبزیجات منجمد
  • 2 فنجان ها عدس کنسرو شده فشار دهید و بشویید
  • 2 قاشق چایخوری رازیانه تازه
  • تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و به نصف برش دهید. آن را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را با آب پر کنید تا درب آن بسته شود. روی حرارت متوسط ​​کم بپزید. روی آن را بپوشانید و به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزید.

  • وقتی پخت ، آب را صاف کرده و دوباره در قابلمه بریزید. سیب زمینی ها را با گوشت چرخ کرده له کرده و کره وگان را اضافه کنید. کنار بگذارید.

  • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیاز و سیر را اضافه کنید تا کمی قهوه ای شود (حدود 5 دقیقه).

  • وقتی قهوه ای شد ، 1/4 فنجان آب یا سبزیجات یخ زده را به تابه اضافه کنید. سبزیجات را گرم کنید تا سرد شوند. عدس پخته و رازیانه را به مدت 1-2 دقیقه در تابه بریزید و بپزید تا نرم شود. کمی پوره سیب زمینی را هم بزنید تا غلیظ شود.

  • مخلوط سبزیجات و عدس را به یک ورقه پخت 2 لیتری منتقل کنید. با پودر سیب زمینی مخلوط کنید.

  • به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای طلایی شوند سرخ کنید.

  • قبل از استفاده در یخچال قرار دهید.

رشته فرنگی هوموس پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 40 دقایق

  • 1 نکته ها گوجه فرنگی
  • 1 کدو سبز قطع كردن
  • 1 حبه های سیر هزینه دارد
  • 1 فلفل قرمز قطع كردن
  • 1/2 فنجان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/2 فنجان حمص
  • 1 قاشق روغن زیتون
  • 8 اونس رشته فرنگی خشک می شود
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری سبزیجات خشک
  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. سپس گیلاس ، گوجه فرنگی و پیاز را در یک ظرف پخت بزرگ قرار دهید. سیر، ပွ င့ ် فلفل قرمز، فلفل ، گوجه فرنگی و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • یک چاه در وسط ظرف پخت خود درست کنید و آن را در هموس خود قرار دهید. حمص پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده را آسیاب کرده و 30 تا 40 دقیقه بپزید تا گوجه ها آبدار شوند.

  • در این فاصله ، نودل را طبق دستورالعمل بسته بپزید.

  • هنگامی که سبزیجات و حمص پخته شدند ، سس غلیظ را با چنگال مخلوط کنید تا گوجه فرنگی و سیر آنها کاملاً تخلیه شود. رشته فرنگی پخته شده را هم بزنید و لذت ببرید.

آب سبز

  • 1 فنجان اسفناج
  • 1/2 موز یخ زدگی
  • 1/2 انبه یخ زدگی
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 فنجان اب

جو نارگیل توت فرنگی یک شبه

  • 1/2 فنجان گندم
  • 1/2 فنجان شیر بادام
  • 1/2 فنجان خامه ترش پایه گیاهی یا یونانی
  • 2 قاشق دانههای چیا
  • 1 فنجان توت فرنگی قطع كردن
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 2 قاشق نارگیل را برش دهید

BBQ و سالاد هو

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

  • 1 ست سالاد از پیش آماده به دو قسمت تقسیم می شود
  • 8 اونس ما ها
  • 4 قاشق نشاسته ذرت
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 2 قاشق سس BBQ
  • توفو را به قطعات کوچک برش دهید. آنها را روی یک سطح صاف قرار دهید ، مانند حوله های کاغذی یا تخته های برش ، مانند یک حوله تمیز. یک لایه دستمال کاغذی بپوشانید و یک تکه نان تست را در بالا قرار دهید. سپس یک کتاب بزرگ یا چیز سنگین مانند تابه آهنی قرار دهید. به این ترتیب حدود 15 دقیقه فشار دهید.

  • هنگام فشردن توفو ، سالاد را بین دو ظرف تقسیم کنید.

  • نشاسته ذرت را در یک کاسه فلزی متوسط ​​قرار دهید ، روغن و سس BBQ را با هم ترکیب کنید. داخل مکعب های فشرده توفو قرار دهید. به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید. در هوای سرد تا 13 دقیقه در دمای 390 درجه فارنهایت بپزید.

  • توفو پخته را با سالاد ترکیب کنید. خوش بگذره

دیدگاهتان را بنویسید