You are currently viewing اهمیت غذاهای سرد و گرم

اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در واقع ، چهار نوع مخلوط وجود دارد: سودا ، သ လိပ်، حاوی خون و صفرا است. خواص آنها برای انسان تحریک کننده است. ما دو نشانه گرما و سرما داریم. دو ویژگی دیگر خشک و مرطوب هستند. اما ما نه ویژگی (گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب ، 4) داریم که با هم ترکیب می شوند و ویژگی های ذکر شده در بالا هستند. اگر چهار تعادل در بدن وجود داشته باشد ، اگر هیچ چیز بر دیگری غلبه نکند ، به معنی ذهن نهم است. اهمیت گرمایش و انجماد غذا در اینجا با ترکیب گرمی و خنکی غذا با نگرش افراد نشان داده می شود. می تواند خلق و خو را تنظیم کند. دکتر تغذیه اصفهان در این قسمت از رضا ، آتمینانی اطلاعاتی در مورد اهمیت گرما و خنکی به شما می دهد. به ما بپیوند

سعدی این را کمی زیبا بیان کرد.

چهار رقیب شورشی فقط در چند روز خوشحال شدند

شیرین جان به عنوان یکی از چهار بازی برتر از قالب خارج شد

دو بزاق اصلی ، بزاق و سودا ، اسیدی هستند و کسانی که بر این دو سالاد غالب هستند ، سرد مزاج هستند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعتی گرم دارند.

ساعات خوش

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بیشتر آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. مردم خونسرد و اغلب بی توجه هستند. آنها درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها می ریزد و به زودی سفید می شود. از آنجا که سیستم خنک کننده آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بالاست و احتمال ابتلا به بیماریهای خود ایمنی مانند MS و پارکینسون بیشتر است. ضعف ناتوانی کمبود انرژی و ضعف در این کشور شایع است. فشار خون آنها کند شده و عروق آنها منقبض می شود.

صداهای گرم

افراد خونگرم دلپذیرتر و دوست داشتنی هستند ، اما زود هیجان زده می شوند. آنها همیشه گرم و سریع هستند. مصرف بیش از حد شکر می تواند باعث آکنه و خارش در بدن شود و آنها باید آب بیشتری مصرف کنند. این جمعیت نسبت به گروه اول کوچکتر است. در آب و هوای سرد بدن آنها به راحتی گرم می شود ، اما در آب و هوای گرم خنک کردن آنها آسان نیست. این افراد دلگرم کننده هستند. برون گرا هستند و سریع احساسات خود را بیان می کنند. امروزه ثابت شده است که غذاهای داغ به سیستم عصبی سمپاتیک آسیب می رسانند و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید ، سیستم سمپاتیک دارای ویژگی تحریک ضربان قلب و اندام های بدن است.

غذاهای متوسط

این دو ویژگی ملایم (غذا) نیز کاهش می یابد. مثلا در برخی حروف ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای متوسط ​​توصیف می شوند.

اهمیت گرمی و سردی غذا متخصص تغذیه اصفهان

غذای گرم

نان گندم عسل گوشت خوک بوقلمون، جوجه اردک گوشت شتر ခို သား، آب سبزیجات آبگوشت اغلب معطر است. نخود فرنگی لوبیا لوبیا و تخم مرغ

غذاهای سرد

جو صاف بایستید. لوبیا، جوجه ماهی، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، کره و ماست) ؛ گوشت گاو برنج اسکواش ဟင်း နု နွေး، ریواس؛ قارچ ، بیشتر میوه ها خرفه؛ دانه کدو تنبل؛ ذرت ماست مرغ ، مانکی و زرشک.

سایر خصوصیات طبیعت مختلف

الف) دمای پوست گرما و سردی پوست نشانه گرما و خنکی است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

(ب) رشد مو رشد سریع و رنگ سیاه نشانه گرماست ، در حالی که نور سفید و کوتاه نشانه خنکی است. فرها نشانه خشکی و صافی نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن بیشتر افراد آرام سفید پوست هستند ، پوست قرمز نشانه گرما است.

د) رویاپردازی خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است و کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) کارها را انجام دهید. افراد داغ این کار را سریع انجام می دهند. اما افراد آرام این کار را به آرامی انجام می دهند.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه تغذیه و تغذیه و تکنیک های اساسی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی های سالم

محصولات تراریخته و تغذیه ای

عوارض جانبی قند را بررسی کنید

غذاهای خطرناک سیگار کشیدن



دیدگاهتان را بنویسید