You are currently viewing افراد مبتلا به نقرس باید مراقب رژیم غذایی خود باشند.  دکتر.  رویا خادمیان

افراد مبتلا به نقرس باید مراقب رژیم غذایی خود باشند. دکتر. رویا خادمیان


81122 - مبتلایان به نقرس باید در خوردن غلیظ مراقب باشند

مراقب افراد مبتلا به نقرس باشید مارچوبه باید باشد

خوردن برخی غذاها و سبزیجات می تواند سطح اسید اوریک را در خون افزایش داده و باعث نقرس شود. کریستینا عصر ، متخصص تغذیه در آلمان می گوید که کیوت می تواند بر افراد مبتلا به نقرس تأثیر بگذارد. زیرا حاوی پورین است

به گزارش وب سایت العین ، بر اساس این گزارش ، بدن انسان پورین را به اسید اوریک تجزیه می کند که می تواند مشکلاتی مانند آرتریت در نقرس را ایجاد کند.

این متخصص تغذیه آلمانی می گوید: “این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس به هیچ وجه نباید رها شوند.” زیرا بهتر است بیشتر از 200 گرم غذا نخورید.

Kyauktaw یک گیاه کم کالری است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. مارچوبه همچنین سرشار از فیبر است ، بنابراین می توان برای مدت طولانی از آن لذت برد و برای کاهش وزن و تناسب اندام مفید است.

علاوه بر این ، کیوت گنجینه ای از مواد معدنی و ویتامین ها است. ویتامین B ، C و E ، کلسیم ، پتاسیم منیزیم سرشار از آهن و فسفر است.

برای بهره مندی از رژیم آنلاین دکتر رویا خادمیان روی لینک زیر کلیک کنید.

برنامه غذایی بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید