You are currently viewing آیا عطر تاریخ انقضا دارد؟

آیا عطر تاریخ انقضا دارد؟


آیا شما یک آشپز خانگی آماتور هستید؟ چه آشپز ماهری باشید چه نباشید. می دانید که داشتن یک کمد پر از ادویه جات یکی از رازهای بهبود طعم و مزه شماست. آنچه ممکن است ندانید این است که ادویه جات می توانند طعم غذای شما را افزایش داده و رنگ و بافت غذای شما را افزایش دهند.

ပွ င့ ် . بسیاری از ادویه جات معمولی مانند رزماری ، مریم گلی و دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی و ضد التهابی هستند. علاوه بر این ، شواهد نشان داده است که مصرف منظم غذاها و سبزیجات تند می تواند خطر بیماری های قلبی و تنفسی را کاهش دهد.

اگر سبزیجات و ادویه جات را به مدت طولانی نگهداری می کنید ، ممکن است فکر کنید تاریخ مصرف آنها تمام می شود یا خیر. و چه زمانی باید تعویض شوند؟ این مقاله به مدت زمان نگهداری سبزیجات خشک و ادویه جات و چگونگی تعیین سلامت آنها می پردازد.

طول عمر گیاهان و ادویه جات ترشی جات

سازمان غذا و دارو (FDA) استفاده از ادویه جات را به عنوان “دانه ، محصول کامل ادویه های دارویی ، و عملکرد اصلی آنها افزودن ادویه و ادویه” است. در دنیای آشپزی ، ادویه جات ترشی جات اغلب خشک و چاشنی می شوند. تهیه شده از پوست یا گیاهان و برگها.

هنگام تعیین طول عمر گیاهان خشک و ادویه جات ، نوع ، شما باید نحوه کار و نحوه ذخیره آنها را در نظر بگیرید. به عنوان مثال ، سبزیجات خشک از دوام بیشتری نسبت به سبزیجات خشک برخوردارند و با پردازش کمتر عمر بیشتری دارند. سن گیاهان خشک شده معمولاً 1 تا 3 سال است. نمونه هایی از این گیاهان عبارتند از:

  • از
  • پونه کوهی
  • رازیانه سفید
  • رزماری
  • بوی برگ
  • شد
  • از
  • بو
  • از
  • مرزنجوش
  • س

ماندگاری ادویه جات یا پودرهای گیاهی معمولاً 2-3 سال است. در اینجا چند نمونه آورده شده است:

  • پودر زنجبیل
  • رب سیر
  • چوب دارچین
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر زردچوبه
  • فلفل
  • انجام نده
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز را تکه تکه کنید
  • مخلوط چاشنی

ادویه جات یا دانه های خام در هوا منتقل می شوند. به دلیل قرار گرفتن در معرض نور و رطوبت کمترین طول عمر را دارد. اندازه بزرگ آنها به آنها اجازه می دهد تا روغن معطر و ترکیبات معطر بیشتری نسبت به نمونه های خاک حفظ کنند. اگر به درستی نگهداری شود ، می تواند تا 4 سال دوام بیاورد. نمونه هایی از این عطرها عبارتند از:

  • مجموعه ای از دانه های فلفل
  • بو
  • دانه های خردل
  • دانه های رازیانه سیاه
  • زیرا
  • دانه زیرا
  • یک توت
  • تعظیم
  • چوب دارچین
  • غلاف فلفل قرمز خشک شده
  • علف لیمو

نمک را می توان به طور نامحدود بدون آسیب رساندن به اندازه و شکل آن استفاده کرد.

چگونه می توانید کیفیت یک عطر را تعیین کنید؟

تاریخ مصرف سبزیجات و ادویه جات ترشی جات یا “خراب نشوید” است. وقتی می گویید ادویه ها خراب شده اند ، به خاطر طعم آن است. این بدان معناست که شما قدرت و رنگ زیادی را از دست داده اید. خوشبختانه مصرف ادویه های خراب باعث بیماری شما نمی شود.

بسیاری از عطرهای خریداری شده از فروشگاه ها به طور روزانه مرتب می شوند تا کیفیت و طعم ادویه مشخص شود. اگر نمی دانید چه مدت است عطر خود را خریداری کرده اید ، می توانید با تجزیه و تحلیل عطر و طعم آنها کیفیت آنها را تعیین کنید. کمی ادویه را کف دست خود بکشید یا بمالید. اگر عطر ملایم است و طعم آن خوب نیست ، ممکن است زمان خرید ادویه جدید فرا رسیده باشد.

نحوه نگهداری ادویه جات برای حداکثر ماندگاری

حرارت سبک به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض رطوبت و عطرها می تواند عمر گیاهان و عطرها را افزایش داده و خطر دفع و خرید را کاهش دهد. نگهداری ادویه جات در کنار ظروف شیشه ای و اجاق گاز می تواند راحت و زیبا باشد ، اما ذخیره آنها در کنار شومینه راه خوبی برای حفظ طعم آنها نیست.

آنها دور از اجاق گاز ، مانند اتاق غذاخوری ، آشپزخانه و حمام قرار می گیرند. به عنوان کشو یا کمد سرد کنید. در جای خشک و تاریک نگهداری شود. ظرف باید محکم بسته شود و خود ظرف باید بدون سوراخ باز باشد. ظروف شیشه ای یا چینی به راحتی تمیز می شوند و انتخاب خوبی هستند زیرا هوا و رطوبت وارد ظروف نمی شود.

بسیاری از افراد از ظروف پلاستیکی استفاده می کنند ، اما هوا معمولاً آنها را جذب کرده و رنگ و عطر عطر را جذب می کند. اگر می خواهید دوباره از آنها استفاده کنید ، تمیز کردن آنها دشوار است.

از ظروف استیل یا قلع نیز استفاده می شود. با این حال ، این ظروف مناسب نیستند زیرا فلز باید گرما و عطرها را از منبع گرما دور نگه دارد. عطرها نیازی به یخچال ندارند ، اما ادویه های قرمز مانند فلفل قرمز هنگام سرد شدن رنگ خود را حفظ می کنند.

عطرهایی مانند روغن کنجد را می توان در یخچال نگهداری کرد تا در برابر سرما محافظت شود. توجه داشته باشید که رطوبت می تواند به سرعت به طعم و بافت عطر شما آسیب برساند و باعث ایجاد قارچ شود.

اگر هر یک از ادویه جات داخل ظرف کپک زده است ، آنها را دور بیندازید. آنها را باید داخل غذا بریزید تا ادویه ها خشک شوند. ظرف عطر را در فر نگذارید و آن را مستقیماً روی غذا اسپری کنید.

آیا عطرهای تاریخ مصرف گذشته می توانند شما را بیمار کنند؟

خیر، این نیست. بوی بد شما را بیمار نمی کند. کیفیت ادویه جات ترشی جات ممکن است ضعیف باشد ، اما ماندگاری چندانی ندارند. تاریخ روی بطری محصول به شما اطلاع می دهد که محصولی که می خرید تازه است (و طعم تازه آن بهتر است). اما می توانید از آن استفاده کنید حتی اگر منقضی شود. عطر خشک است و به رطوبت آنها آسیب نمی رساند. معمولاً آنها قارچ تولید نمی کنند. باکتری ها را جذب نمی کند. بنابراین شما مریض نیستید.

စိတ် တ ဇ

نقش مهمی در حفظ ادویه و مواد نگهدارنده دارد. سبزیجات و ادویه جات خشک 1 تا 4 سال دوام می آورند. با این حال ، ماندگاری دقیق بستگی به نوع ادویه و نحوه پردازش و ذخیره آن دارد. به طور کلی ، مصرف ادویه جات بدون نسخه ایمن است ، اما با گذشت زمان ، طعم آن بدتر می شود. ادویه جات را گرم کنید سبک مقاومت در برابر باد و رطوبت ؛ کاهش و کاهش آنها.

دیدگاهتان را بنویسید