You are currently viewing آووکادو پای لیمویی در قابلمه: Paleo و Vegan Friendly

آووکادو پای لیمویی در قابلمه: Paleo و Vegan Friendly


پای لیمو آووکادو

نکته خنده دار در مورد پای آهک Key این است که من آن را تا پنج یا شش سال پیش امتحان نکردم. مدتها فکر می کردم که “شخص پای” نیستم. اما وقتی سعی کردم عاشق شدم. آره، من برای مهمانی پای لیمویی Key دیر رسیدم. اما تلاش برای صرف هرچه بیشتر زمان بر روی این دسر من را متوقف نمی کند. چون چیز دیگری که دارم این است که نانوا سنتی نیستم. یک راه ساده و ساده برای پنهان کردن همه اشتباهات و نقص های من. من عاشق دسرهای خوشمزه ای هستم که حباب ندارند. بنابراین لطفاً یک نان به من بدهید تا بپزم. منصف باشیم ؛ بشقاب کوکی های آووکادویی من در یک قابلمه واقعی یا سنتی است ، اما طعم خوبی دارد. این مهم است. اگر می توانید آهک های کلیدی را با دست تهیه کنید ، آزادانه از آنها استفاده کنید. من از لیمو معمولی استفاده کردم تا مطمئن شوم این کیک به هیچ وجه اشتباه نبوده است. من از این بابت خوبم

پای لیمو آووکادو

اگر به آووکادو در آب خیار فکر می کنید ، شاید حق با شما باشد. اما طعم خوبی دارد. من عاشق پخت دسرهای خامه ای مانند پودینگ آووکادوی شکلاتی مورد علاقه ام هستم. آنها توانایی شگفت انگیزی در ایجاد دسرهای نرم و خامه ای دارند و می توانند تقریباً بدون محافظت باقی بمانند. منظورم این است که طعم ملایمی دارند. اما همه مواد دیگر ، بیشتر طعم ها محو می شوند ، مخصوصاً وقتی به آب لیمو اضافه شوند.

عناصر

در این ظرف ، تهیه این کیک آووکادویی بسیار آسان است. آنها با چند ماده تشکیل شده اند. برد – برد!

مواد لازم برای تهیه نان آهکی آووکادو

آنچه برای لایه بالایی نیاز دارید

شیر نارگیل فرآوری نشده ، شیر نارگیل شیرین نشده ؛ برای طعم کامل نارگیل با نارگیل و لیمو خوب ترکیب می شود.

Pecans: برای کمی ترد و طعم

خرما Medjool: پوسته را با هم بپوشانید تا شیرینی طبیعی ایجاد شود.

در اینجا آنچه شما باید انجام دهید تا این کار را تکمیل کنید:

آووکادو: حتماً از آووکادوی قهوه ای یا نارس برای بهترین طعم برای یک خامه پر کننده استفاده کنید.

آب لیمو برای دریافت مقدار کافی از این آب ، به لیمو نیاز دارید ، مانند آب لیمو برای این کار. می توانید از لیمو معمولی یا لیموترش معمولی (در صورت پیدا کردن آن) استفاده کنید.

عسل خام (یا سایر شیرین کننده ها): جایگزین های دسر را امتحان کنید.

کره شیر نارگیل: کمی خامه و طعم نارگیل به آن اضافه کنید.

نان نارگیل (برای روکش کردن): روی چند چوب نارگیل خامه ای برای یک غذای خوشمزه و طعم دلپذیر تهیه کنید. اختیاری است ؛ اما توصیه می شود. می توانید نحوه تهیه این پست را در خانه مشاهده کنید.

طرز تهیه پای آهک کلیدی در قابلمه

تنها چیزی که برای تهیه این کرم های سالم لازم دارید مواد بالا و مخلوط کن (یا مخلوط کن) است.

اولین کاری که باید انجام دهید ساخت لایه بالایی است. شیر نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن گردوی آمریکایی؛ خرما و نمک با هم مخلوط می شوند و به شکل خمیر در می آید. مخلوط خاک را به گلدان تقسیم کرده و کنار بگذارید.

مواد لازم در غذاساز

دفعه بعد این است که جاهای خالی را پر کنید. غذاساز یا مخلوط کن را تمیز کنید. آووکادو ، لیموناد ، عسل کره نارگیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

مواد را به غذاساز اضافه کنید

زمان ترکیب آن است. روی مواد را با مواد پر کرده و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت خنک شوند. هنگام آماده شدن برای خوردن ، کمی شیر نارگیل را بریزید و با آهک و پوست آن را تزئین کنید.

در اینجا طرز تهیه نان شیر نارگیل در خانه آورده شده است.

پای لیمو آووکادو

چگونه ذخیره کنیم؟

روی ظرف را بپوشانید و به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید. رنگ آب لیمو باید سبز روشن باشد.

آنها را چند روز در یخچالم نگهداری کردم. آنها هنوز سبز روشن با آب لیمو و آووکادوی رسیده هستند.

پای لیمو آووکادو

نکات

  • مقداری آووکادوی رسیده را در دست خود قرار دهید تا مطمئن شوید این دستور غذا کار می کند. شما باید آنها را قهوه ای و نارس نگه دارید. طعم خوبی دارد و قهوه ای نمی شود. این باعث می شود که طعم بدی نداشته باشد.
  • همیشه لیمو و شیرینی را به دلخواه میل کنید.
  • سطح و کمی نمک را فراموش نکنید. این به بیرون آمدن طعم ها و طعم های بیشتر کمک می کند.

جایگزین

  • عسل این را به مایع دیگری تبدیل کنید. شربت افرا کار می کند ؛ تغییر رنگ جزئی ؛ اما این آسان ترین مبادله خواهد بود.
  • از دانه های کدو تنبل به جای پیکان پوست کنده استفاده کنید.
  • کره نارگیل: اگر کره ندارید می توانید آن را کنار بگذارید. آنها را با روغن نارگیل جایگزین کنید زیرا محصولات مختلفی هستند. من این را دوست دارم زیرا کره نارگیل خامه و طعم خاصی به آن می بخشد.
پای لیمو آووکادو

روشهای دیگر پخت را امتحان کنید

من می خواهم از شما بشنوم اگر این شیشه های پای آووکادو را تهیه می کنید. لطفاً من را در اینستاگرام تگ کنید و / یا در زیر نظر دهید. رتبه بندی یا مرور کنید

این پست شامل پیوندهای مربوط است. من فقط شخصاً محصولات و خدمات مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم. افشاگری.

آووکادو پای لیمویی در ظرف

این کیک خامه ای آووکادویی خامه ای در یک ظرف شیشه ای تمام طعم های یک آهک کلیدی را بدون شیر دارد. به عنوان یک دسر سریع ، فوری و فوری عالی است.

زمان خنک کننده 20 دقایق

عناصر

پر كردن

  • 2
    بزرگ
    آووکادو
    رسیده قهوه ای نیست
  • 1/4
    فنجان
    آب لیمو
    با شوی از قانون 1/2 ترکیب کنید
  • 2 1/2
    قاشق
    عسل سبز
    یا حلال دیگر
  • 2
    قاشق
    کره نارگیل
  • 1/8
    قاشق چایخوری
    نمک پیدا کنید

دستورالعمل ها

  1. شیر نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن گردوی آمریکایی؛ خرما و نمک با هم مخلوط می شوند و به شکل خمیر در می آید. مخلوط را به طور مساوی تقسیم کرده و کنار بگذارید.

  2. غذاساز یا مخلوط کن را تمیز کنید. آووکادو ، لیموناد ، عسل کره نارگیل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

  3. روی فیلینگ را با مواد پر کرده و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت خنک شوند. هنگامی که آماده خوردن هستید ، با کمی خامه نارگیل (تابه) و یک تکه از پوست و پوست آن را تزئین کنید.



دیدگاهتان را بنویسید