You are currently viewing آلو هابانرو سالسا – Marisa Moore Nutrition

آلو هابانرو سالسا – Marisa Moore Nutrition


با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل ساده کنسرو تابستانی آشنا شوید. این دستور سالسای آووکادو هانبرو ، دسر نهایی تابستانی را شیرین و ترش می کند. ماهی برای غذای اصلی از مرغ استفاده کنید یا آن را به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد ترد کنید.

3 قوطی سالسا با آلو  حبانروها و چیپس ها را در یک کاسه آبی قرار دهید

این پست توسط تهیه کنندگان Bal حمایت می شودال® کنسروهای خانگی

تارت شیرین میوه ها و سبزیجات این سالسا آلو habanero بهترین میوه های فصل تابستان را گرد هم آورده است. آلو تازه ؛ این دستور العمل ساده کنسرو شده تابستانی ، تهیه شده با گوجه فرنگی و فلفل هانابرو ، یک سالسای عالی برای لذت بردن از تابستان و حتی بیشتر تابستان است.

شاید تعجب کنید که دستور تهیه سالسا چقدر آسان است. چند مرحله وجود دارد ، اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. پس بیایید شروع کنیم.

شما نیاز خواهید داشت

زردآلو قرمز یا سیاه
آلوئه ورا
پیاز قرمز
فلفل هابانیرو
نمک
بوی زمین
یک بطری آب لیمو
تکیلا (اختیاری)
فوتبال 4 (16 اونس) فوتبال® کوزه های پینتی
قابلمه یا قابلمه برای پخت سالسا
فوتبال® کنسرو حمام آب یا بزرگ با درب و درب. قابلمه عمیق
شامل بالابر شیشه ای و فضای سر
حوله آشپزخانه را تمیز کنید

یک مربع؛  یک مربع؛  نمک  habaneros؛  بالپیپ با قوطی های قلع و نفت سفید

این دستور العمل چند مرحله دارد ، اما به راحتی و به سرعت ترکیب می شود. زیر من کامل است ؛ مشخصات وارد شده است. اما در اینجا چند مرحله مهم وجود دارد.

پس از شستن همه سبزیجات ، گوجه فرنگی ها را آماده کرده و در فر گرم قرار دهید.

گوجه فرنگی را نازک تفت دهید

این یک دستور عالی برای گوجه فرنگی تازه باغی است.

برخی از دستور العمل های سالسا نیاز به برشته شدن گوجه فرنگی دارند ، اما ما این کار را زیاد پیش نمی بریم.

هدف در اینجا پخت گوجه فرنگی است. در تابستان روی طعم گوجه فرنگی تمرکز کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود.

گوجه فرنگی بدون هسته و نصف آلو را روی یک ورقه پخت برش دهید. کباب کردن هنگامی که به اندازه کافی سرد شد ، گوجه فرنگی را به آرامی خرد کرده و گوجه فرنگی را خرد کنید.

نکته: برای حفظ تعادل گوجه فرنگی و آلو را به همان اندازه ببرید.

گوجه فرنگی را روی پوست سرخ کنید

از زردآلو قرمز یا سیاه استفاده کنید

آلو در تابستان و پاییز بسیار زود است. آنها شیرین ترین آنها در پایان فصل هستند ، بنابراین اکنون بهترین زمان برای انتخاب آنها است. اکنون بهترین زمان برای فروش آلو است و کشاورزان محلی خود را در بازار موجود کرده و آنها را برای این سالاد بطری می کنید.

در این مقاله می توانید از زردآلو قرمز یا سیاه استفاده کنید. رنگ گلابی سیاه تیره تر می شود. به هر دو شیرین کننده اضافه کنید.

آلوها را کاملاً بشویید. آلو را به همان اندازه گوجه فرنگی های خرد شده برش دهید.

سالسای خانگی آماده

گوجه فرنگی، سیب، وقتی پیاز و فلفل هانابرو خرد شد ، زمان پخت آن فرا رسیده است. سپس سالسا موجود است.

گوجه فرنگی آب زیادی آزاد می کند. با این حال ، این دستور غذا از آب لیمو و تکیلا نیز استفاده می کند. آب لیمو کلید است.

حتماً لیموناد را در بطری بخرید برای اطمینان از اسیدی بودن سالسا از آب لیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

قابلمه با آلو خرد شده ، گوجه فرنگی ، پیاز

حتماً برای ایده های بیشتر این سوالات متداول خانگی را بررسی کنید.

هشدار: فراموش نکنید که به محض اتمام کار ، کتری را روی حوله قرار دهید. گلدان ها را حداقل یک اینچ از یکدیگر فاصله دهید تا بتوانند به خوبی با یکدیگر خنک شوند. گلدان ها را به مدت 12-24 ساعت بگذارید.

برای مشاهده سند کامل و نکات اضافی به پایین بروید.

کوزه های سالسا روی یک حوله سفید

تنظیم دما

این دستور سالسا انعطاف پذیر است. بسته به ادویه ای که می خواهید استفاده کنید ، می توانید از habaneros 2-3 برای این دستور غذا استفاده کنید. توجه داشته باشید که فلفل می تواند تا حدی باشد. در همان کتاب ، برخی داغتر از دیگران خواهند بود.

با حذف دانه ها و دنده های هانابرو ، می توانید حرارت را بهتر کنترل کنید. من برای اولین دسته سالسا دو حبانرو نگه داشتم. اما فکر می کنم سه بار دیگر این اتفاق بیفتد.

پیشنهاد هنگام خرد کردن فلفل هانابرو دستکش بپوشید. روغن فلفل تند اغلب به انگشتان شما می چسبد و حتی با آب و صابون به راحتی از بین نمی رود.

در مورد فلفل هانابرو در گرمای شدید تا ملایم ، فلفل هانابرو فقط یک بار از بالا به پایین می ریزد. هابانروس گرمتر است.

این فلفل قرمز یا نارنجی 100 برابر تندتر از فلفل هالاپنو است و فوراً ادویه و طعم را به هر غذایی اضافه می کند.

فلفل هابانرو به راحتی در سوپر مارکت های محلی در اکثر شهرها یافت می شود. با مراجعه به فروشگاه های مواد غذایی کارائیب یا بازارهای بین المللی کشاورزان می توانید آنها را پیدا کنید.

باغبانی فلفل بسیار آسان است. بنابراین می توانید خودتان آن را در حیاط خلوت پرورش دهید.

قاشق را با فلفل و آلو کنار آن بریزید

ایده ارائه می دهد

این سالسای هلو هلو با غذاهای مختلف بسیار مناسب است.

من به سادگی چیپس تورتیلا را دوست دارم. سالسای میوه ای شیرین و کرانچ نمکی یکی از میان وعده های جدید مورد علاقه من با طعم عالی است.

اما روش های زیادی برای خوردن این سالسا وجود دارد.

  • ماهی کبابی قاشق غذاخوری مرغ یا گوشت خوک.
  • به برگر یا بسته های مرغ طعم میوه اضافه کنید.
  • شیرین شده تاکوهای گیاهی یا ماهی. رویه تند را اضافه کنید.

یک قوطی سالسا را ​​به کباب بعدی ببرید. یا برای دختران در شب باز شود. در یک کاسه بریزید و گلها یا نان تورتیلا را سرخ کنید. با برش های خیار تازه و جیکاما سرو کنید.

شیشه تورتیلا و سالسا را ​​باز کنید

اگر ترکیب گوجه فرنگی آلو برای شما مناسب نیست ، این دستور آناناس نرم و شیرین Jalapeno Relish را امتحان کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده می کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم.

آلو هابانرو سالسا

با نحوه تهیه سالسای خانگی خود با این دستور العمل ساده کنسرو تابستانی آشنا شوید. ماهی برای غذای اصلی از مرغ استفاده کنید یا به عنوان میان وعده با چیپس ترد ترد ترد باشید.

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پخت20 دقایق

زمان خنک کننده12 ساعت

کل زمان12 ساعت 50 دقایق

آموزش: پیش غذا ، تنقلات

غذای سنتی ایالات متحده

کلید واژه ها چگونه خانه بسازیم

خدمات 4 قابلمه 16 اونس

کالری 14کیلوکالری

عناصر

  • 2 پوند گوجه فرنگی بدون هسته و نصف شده است
  • 3 پوند سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید
  • 1 پیاز قرمز متوسط ​​؛ حدود 1 فنجان
  • 2 سیر، چهار
  • 2 قاشق تکیلا (اختیاری)
  • از فنجان یک بطری آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری کنجد را (یا 1 قاشق چایخوری) تفت دهید.
  • 2-3 habaneros ، چرخ کرده

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گوجه فرنگی ها را به نصف تقسیم کرده و روی یک ورقه پخت قرار دهید. 20 دقیقه بپزید ، سپس گوجه فرنگی را برگردانید و 10 دقیقه دیگر سرخ کنید. بگذارید خنک شود. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.

  • کتری را آماده کنید. در یک کتری از قبل گرم شده گرم کنید تا آماده استفاده شود. شکایت نکن. درپوش ها را با آب گرم و صابون بشویید و با کاردک بردارید.

  • مواد باقی مانده و گوجه فرنگی را در یک تابه فولادی مخلوط کنید. بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید. مرتباً به مدت 20 دقیقه هم بزنید تا آلوها نرم شوند و سالسا غلیظ شود.

  • فضای سر را حدود یک اینچ بگذارید و در یک قابلمه داغ قرار دهید. حباب های هوا را بردارید. اوه ، لباتو پاک کن روی شیشه تمرکز کنید و درپوش را با نوک انگشتان خود تنظیم کنید. بطری شیشه ای را در کتری قرار دهید. این کار را یک به یک تکرار کنید تا همه قابلمه ها پر شوند.

  • حدود 20 دقیقه کوزه ها را روی سطح بالا تنظیم کنید. حرارت را خاموش کنید. پوشش را بردارید ؛ کوزه ها را به مدت 5 دقیقه بگذارید. کوزه ها را بردارید و بگذارید به مدت 12-24 ساعت خنک شوند. برچسب ها را برای برچسب ها بررسی کنید. هنگام فشردن مرکز نباید آنها را دلسرد کرد.

خوبه

یادداشت

  • هنگام کار با فلفل تند دستکش بپوشید.
  • زمان را تا زمانی که همه قابلمه ها در قابلمه قرار نگرفته و آب به جوش آمده است ، حساب نکنید. بنابراین ، در این مورد ، 20 دقیقه وقتی آب کنسرو می جوشد.

تغذیه

کالری 14کیلوکالری | کربوهیدرات ها 3G | پروتئین 1G | چربی: 1G | روغن پر کننده: 1G | چربی های چند غیر اشباع 1G | چربی های اشباع نشده: 1G | سدیم 37منیزیم | پتاسیم 73منیزیم | فیبر: 1G | قند 3G | ویتامین A: 195IU | ویتامین سی: 5منیزیم | کلسیم 4منیزیم | اهن: 1منیزیم

افشاگری: این بخشی از همکاری با Newell Brands Fresh Conservation است. آنها قابلمه و تابه هستند. تدارکات و غرامت مالی ارائه شده است. همه نظرات و ایده ها متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید